Tudatos Parkolás Program

A TPP Okos Megoldásai!

Érdekelnek a parkolási innovációk? Ismerd meg TPP Okos Megoldásait!
 Részletek 

TPP a Facebookon!

Kövess bennünket a közösségi hálón, Lájkolj, oszd meg, ami számodra érdekes!
 Facebook 

Országos Parkolási Díjtérkép

Tudatos Parkolás a Facebookon!

Egyetértesz a Tudatos Parkolás Program céljaival? Oszd meg és Lájkold a Facebook oldalunkat! Ha tetszik amit csinálunk szólj ismerőseidnek is! Ha ötleted javaslatod van, mondd el nekünk!

Üdvözöljük a Tudatos Parkolás Program weboldalán!

Az autóeladások tendenciája emelkedik, Magyarországon egyre több autó van. A közterületi parkolási problémák az önkormányzatok vállát nyomják. A rendszer széttagolt, az üzemeltetők egyedül - helyi és országos szinten sem - tudják a problémát teljesen megoldani. Együttműködésre van szükség, azoknak az iparági szereplőknek a részéről, akik érdekeltek a mobilitás működőképességének fenntartásában. Ezeken kívül természetesen a megfelelő állami/önkormányzati szervek támogatása is nélkülözhetetlen a parkolással kapcsolatos „társadalmi béke” megteremtésében.

A TPP megteremti iparági együttműködés alapjait: az önkormányzati parkolásüzemeltetők problémái ugyanis csak végpontjai annak az "ellátási láncnak", aminek az elején / közepén az autóimportőrök, biztosítók vagy épp az energiaipari cégek is találhatók. Bármelyik szereplő rendellenes működése kockázati tényező a városi mobilitás műkőképességében. A parkolási problémák megoldásához a többi iparági szereplő aktivitására is szükség van, az autóvezetők tudatosságának - azaz a parkolási kultúra - fejlesztéséről nem is beszélve...

Legyen részese a megoldásnak! Csatlakozzon a TPP-hez!

A Magyar Parkolási Szövetség a TPP-vel egy nyitott alapot teremtett, amire bármely szervezet rácsatlakozhat IT megoldásokkal, elektronikai fejlesztésekkel, illetve bármilyen együttműködéssel, ami előbbre viszi a városi parkolási problémák megoldását.

Parkoljunk tudatosan!


Tudatos Parkolás Program [TPP] célja, hogy ösztönözze az autóvezetőket a közforgalom előtt nyitva álló korábban megépült parkolóházak és mélygarázsok használatára.

A TPP ezáltal szeretne hozzájárulni a közterületen kívüli parkoló férőhelyek iránt támasztott igények növekedéséhez, azaz a közterületek tehermentesítéséhez és elősegíteni új parkolóházak és mélygarázsok építését.

Autósoknak


Amennyiben érdeklődik a TPP iránt akkor kattintson a PARKOLNÉK menüpontra! Az itt elhelyezett információk mindenképp Önnek szólnak! Legyen tájékozottabb parkolási kérdésekben!

Ismerje meg a Budapesten és vidéken megépült közcélú parkolóházakat és mélygarázsokat. Használja a TPP Okos megoldásait parkolóhely kereséshez. 

Bővebben

Garázsüzemeltetőknek


Csatlakozzon a TPP-hez! A Tudatos Parkolás Program segítségével segítünk eljuttatni parkolóházának vagy mélygarázsának szolgáltatásait a több millió magyarországi mobiltelefon előfizetőhöz

A doxParking APP segítségével bárki okostelefonról bérletet válthat vagy helyet foglalhat az Ön garázsába is!

kiadatlan kapacitásait most könnyen és hatékonyan piacra viheti alapdíj nélkül, minimális költségek mellett! Ennél hatékonyabb értékesítési formát nem fog találni!

Bővebben

Partnereknek, szimpatizánsoknak


Legyen a partnerünk! Amennyiben cégének profilja kapcsolódik a városi parkoláshoz vagy mobilitáshoz (pl. autógyártó - importőr - kereskedő, biztosító, energiaipari cég, IT/Telecom, stb.), most itt a lehetőség, hogy hatással legyen a közösségi parkolási szokások alakítására!  

Ha cégének tevékenysége eltér a fentiektől, kérjük támogass a TPP-t szimpatizánsként! Amennyiben egyetért a közcélú parkolóházak és mélygarázsok építésesnek szükségességével, akkor segítsen ezt az üzenetünket másokhoz is eljuttatni! *

Bővebben

* Partnereink és szimpatizánsaink neve / logója a fentiekért cserébe elhelyezésre kerülhet a TPP weboldalán! Ennek feltétele, hogy Ön is elhelyezi a TPP logóját a saját weboldalán; továbbá igény szerint feltünteti a Társadalmi Felelősségvállalással [CSR] kapcsolatos kommunikációi során is.

Legyen Partnerünk! Csatlakozzon a Tudatos Parkolás Programhoz! Partnereink logói között az Ön cégének logóját is szívesen elhelyezzük!